Samenwerking partners

Move the Crowd is Certified Education Partner, dedicated opleidingspartner dan wel aangesloten bij de volgende instanties:

naamloos

Move the Crowd is Certified Education Partner van NIMA. Dit kwaliteitskeurmerk houdt in dat de opzet van de door ons aangeboden programma’s, de professionaliteit van de trainers en de kennis van de examenmethodiek van NIMA geborgd is.

unnamed (1)

Zowel de NIMA opleidingen als de trainingen en workshops op de gebieden Sales, Marketing, Communicatie en Persoonlijke effectiviteit worden door Capability ingezet voor een doelgerichte re-integratie van haar kandidaten via Spoor 1 en Spoor 2.

Move the Crowd is gecertificeerd door UWV. Deze certificering zorgt ervoor dat werkzoekende kandidaten samen met hun loopbaancoach een keuze uit het portfolio van Move the Crowd kunnen maken om door het volgen van opleidingen, trainingen en/of workshops sneller aan een nieuwe uitdaging kunnen beginnen.

unnamed (2)

De samenwerking met Ephecta versterkt aangesloten ZZP’ers in hun ondernemerschap. Met name de workshops die door Move the Crowd aangeboden worden geven ZZP’ers de juiste tools om meer opdrachten, meer omzet en meer rendement te halen uit hun inspanningen.

Een ondernemer met talent en passie, verdient alle succes. Vandaar dat het IMK op cruciale momenten zelfstandigen bijstaat met advies, begeleiding en ondersteuning. Of het nu gaat om starten, groeien, overleven of stoppen. Hebt u een mooi bedrijf maar het kan beter? Via 155-Help-een-bedrijf ondersteunen wij jaarlijks duizenden ondernemers. Voor u als ondernemer is deze hulp kosteloos.