Over ons

Over ons

Move the Crowd

Move the Crowd BV is als De NIMA Sales & NIMA Communicatie professional inmiddels al 4 jaar op rij verkozen tot Winnaar Beste Opleider van Nederland! Onze oorsprong ligt in het verzorgen van trainingen en workshops voor de doelgroep verkoop- en verkoopmanagement. Dat is onze corebusiness en dat ga je terugvinden op deze site!

We houden er niet van om lange trainingssessies te geven maar we focussen ons direct op waar het om draait! Kort, bondig en direct toepasbaar.

De Move the Crowd Groep bestaat uit de volgende labels:

www.nimasales.nl

www.nimacommunicatie.nl

www.nlpprofessional.nl

www.movethecrowd.online

Move the Crowd leidt niet op, maar wij trainen. En dat is een groot verschil. Opleiden is een boek voorlezen en dat boek begrijpelijk maken. Trainen is laten snappen en toe laten passen. Met allerlei werkvormen, leermethodieken en vooral humor.

Niet een van onze trainers is docent. Daar waken we voor. Wij werken met dedicated verkoopprofessionals die naast het trainen allemaal een eigen business hebben. Omdat ze het leuk vinden hun kennis en ervaring over te dragen.

Voor al onze kandidaten werken we met De 3 Zekerheden:

Zekerheid 1: Certificering voor Move the Crowd

Een blijvend en geldig certificaat van 1 van de Beste trainingsinstituten van Nederland waarmee je jouw cv. kunt verrijken.

Zekerheid 2: Kort(st)e doorlooptijd

Je volgt de praktijktraining van één van onze trainers. En deze trainers zijn praktijktrainers, geen leraren. Gericht dus om de behandelde theorie om te zetten naar jouw dagelijkse praktijk én gericht op het behalen van jouw diploma. Onze trainingen worden zowel overdag als in de avond verzorgd. Ook op zaterdag.

Zekerheid 3: Laagste prijs garantie

Move the Crowd is met afstand de goedkoopste trainingsprofessional van Nederland.

Jouw voordelen van een training bij Move the Crowd :

  • Permanente begeleiding: Move the Crowd blijf je net zo lang helpen, begeleiden en coachen zodat ook jij jouw aangeleerde vaardigheden goed kunt toepassen in praktijk.
  • Snel je een certificaat behalen. Het kan al binnen 1 maand
  • Move the Crowd is verreweg de goedkoopste Trainingsprofessional van Nederland
  • De trainers van Move the Crowd scoren aantoonbaar een hogere deelnemersbeoordeling dan het landelijk gemiddelde.
  • Move the Crowd is opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2020, 2019, 2018, 2017 in de categoriën Sales en Marketing.